17 oktober 2015
11:00

Varbergs GIF FK

Referat: HGH 1 - Varbergs GIF FK

Näst sista matchen i serien. Med ett gäng snörvlande killar åkte vi ner till Haverdal.

I första halvlek höll vi spelet uppe och jobbade på bra. Inte många chanser åt något håll, men visst kunde vi gjort mål med lite flyt. Det märktes dock att flera spelare inte var kuranta och inte hade riktigt den valiga "speeden".

I inledningen av andra halvlek får HGH en frispark strax utanför vårt straffområde. Skottet går alldeles intill stolproten och smiter in till ledning för hemmalaget. Det börjar märkas allt mer att vi inte riktigt orkar spela vårt vanliga spel. Vi kommer till ett par chanser man kan inte näta. I stället tar hemmalaget till vara ett läge i slutet av matchen där vi inte är med riktigt bakåt och fastställer slutresutatet till 2-0 för hemmalget. HGH vinner rättvist, men givet de förutsättningar vi hade gör vi en godkänd insats.